top of page

Reviews

Velen gingen jullie ondertussen voor en keerden veilig terug huiswaarts met een prachtige ervaring in de rugzak...

image2.jpeg

Ons weekend met deze VAN was écht on-ge-loof-lijk! We zijn helemaal verkocht! De vrijheid van in luxe te kunnen kamperen is fantastisch. De communicatie met Wouter verliep heel vlot: vooraf werden we goed geïnformeerd over de praktische zaken, en zijn vrouw Saartje heeft ons ter plaatse nog tal van tips meegegeven, alsook een reisgids die we geconsulteerd hebben. De VAN was in perfecte staat en gaf ons alle comfort. Zeker voor herhaling vatbaar! Een top-ervaring!

Hilde
Oktober 2021

Heel aangename ervaring gehad! De camper was perfect in orde, alles wat we nodig hadden werd voorzien. Ook communicatie verliep heel vlot zowel voordien als tijdens de pick-up als voor het inleveren. Zou dit zeker nog opnieuw doen!

Lies

Augustus 2023

D26FA56C-6FA8-4232-9EC0-F1FD2BB8F0D5.jpg

Goed uitgeruste Bulli, zowel qua opties als inhoud van de camper (borden, tassen e.d.) Je moet gewoon je kleren meebrengen en je kan vertrekken. De verhuurders zijn heel sympathiek en correct. Ze staan ook voor je klaar als je al onderweg bent en vragen hebt over de camper. Zeker een aanrader.

Gregory
November 2021

Wij hebben een geweldige 4 dagen beleefd met deze camper! Alles wat je nodig hebt zit erin en bovendien rijdt hij supervlot omdat het een automatiek is. We sliepen heel comfortabel in de daktent en onze baby van 6 maand sliep beneden op de zetels. Wouter en Saartje nemen de tijd om je alles uit te leggen en bespreken, de communicatie verloopt heel vlot. Wij boeken deze camper zeker nog!

Jeffrey

Mei 2023

688B1A20-69A4-4CEA-9614-998713BCE4D6.jpg

We hebben een absolute top-tijd beleefd bij het huren van de rode camper van Wouter! De camper was tiptop in orde, Wouter communiceerde snel, transparant en met veel passie waardoor we met een vertrouwd gevoel op pad konden! De camper is voorzien van alle comfort, maar voelt aan als een personenwagen wat het ook voor beginnende campers een ideale camper maakt! Verder heel fijn contact gehad met Wouter over #vanlife en het ombouwen/verhuren van campers. Absolute aanrader! Wouter bedankt voor de tips en de gastvrijheid en zeker tot een volgende keer!

Nele
Maart 2022

Alles in prima verlopen. De camper zelf is in nieuwstaat. We kregen zelfs extra kussens en slaapzakken mee omdat we de onze vergeten waren. De communicatie met Wouter en het ophalen en indienen verliepen vlot.

Sven

Juni 2023

Reviews: Beoordelingen
bottom of page