top of page
Foggy Camping

Over ons

Even kennismaken

IMG_1790.JPG

Wij zijn een gezin met 2 kinderen en reeds jaren fervente avonturiers. We trokken al liftend door België, fietsten de Donau af, trokken op tocht door Oeganda en beleefden dolle roodtrip avonturen in Bulgarije, Bosnië en Montenegro. Eerder reisden we met de tent door Frankrijk, Portugal, Italië, Kroatië...

Om het gevoel van vrijheid en ongebondenheid te verhogen, kochten we in 2018 onze eerste Volkswagen California. Later kwam daar een ruimere Fiat Ducato (2020) bij. Ondertussen rijden er nog twee CALI's uit (Red/Grey 2022 - Brown Grey 2021) en een gloednieuwe Citroen Jumper (2023). Onze drie VANS bieden allen fantastische mogelijkheden om er - al dan niet gepland - even tussenuit te glippen en dolle avonturen te beleven.

Begin 2019 besloten we om onze eerste VAN te verhuren om ook anderen de wereld van #vanlife te laten ontdekken. Dit gecombineerd met een uitstekende klantenservice en onverslaanbare tarieven! Dus of u nu hulp nodig hebt bij het plannen van uw volgende grote reis of gewoon advies wenst over het juiste voertuig dat aan uw behoeften voldoet: #durftevragen en beleef binnenkort zelf een uniek avontuur!

Wil je ook proeven van deze ervaring, neem dan zeker contact op om je volgende trip te plannen!

Enjoy traveling!

- Saartje, Sien, June en Wouter -

Over ons: Over ons
bottom of page